Glassoorten

Om uw in te lijsten werk te beschermen tegen stof, vocht en schadelijke UV straling, wordt er gebruik gemaakt van diverse soorten glas. Hierdoor ontstaat een conserverende inlijsting.

Opti White Glas
Een soort glas welke op dezelfde wijze gemaakt wordt als het "budget" float glas, maar met een lager ijzergehalte. Dit glas is hierdoor veel minder groen van kleur. Hierdoor zijn de kleuren van uw kunstwerk perfect helder.

TRUE COLOR
Dit 2mm floatglas is ontspiegeld door aan beide zijden 4 keer een coating. Hierdoor heeft  dit museumglas slechts een reflectie van ongeveer 1%. Tevens reduceert deze onzichtbare coating de UV straling tot 70%. Een uniek museumglas tegen de scherpste prijs.

CLEAR COLOR UV92%
Dit 2mm waterwhiteglas ( ontijzerd ) is het beste glas wat op de markt te verkrijgen is. Aan beide zijden zijn 6 keer een coating aangebracht. Zeer hoge UV reductie van 92% met het mooiste behoud van kleuren. Een uniek museumglas voor het hoogste inlijstniveau. Een perfect conservering voor uw kunst werk.

Heeft u glasbreuk in uw lijst, of wilt u af van een vervelende spiegeling. U bent welkom aan de haarlemmerstraat in Amsterdam!